Regisztráció

Kérjük, válasszon az alábbi regisztrálási lehetőségek közül.

Gyakornokként


A gyakornokok és leendő gyakornokok részére szeretnénk segítséget nyújtani. A gyakornoki programba lépő fiatalok részére a területi kamarák támogatást tudnak adni az elképzeléseknek megfelelő fogadó szervezet megtalálásához. Biztosítva, hogy olyan fogadó, mentoráló vállalkozásnál sikerüljön eltölteni a gyakornoki időszakot, amely a szakmai fejlődést és a tanulási szakaszból a munkavilágába történő átvezetést segíti. Azok, akik már bekapcsolódtak a gyakornoki programba, a lebonyolítással kapcsolatos előírásokról, jogokról és kötelezettségekről kaphatnak információt, ezzel kapcsolatos kérdéseikre választ.

Tovább

Mentorként


A mentori feladat nagy felelősséggel jár, első munkaadóként meghatározó a fiatalok számára munkavilágába történő bevezetés. A mentor szakmai és emberi felkészültsége mellett a pályázati feltételeknek való megfelelés is fontos szempont, ezért szeretnénk ezúton segítséget nyújtani a szakszerű mentori tevékenység ellátásához az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásával.

Tovább

Szervezet/cég adminisztrátorként


Az iskolapadból kikerülő fiatalok munkára szocializálódását segíti a gyakornoki időszak. A gyakornoki program résztvevőjeként számtalan kötelezettségek és jogok kapcsolódnak fogadószervezet mindennapi szakmai tevékenységhez. A sikeres pályázati időszak érdekében tisztában kell lenni a gyakornok, a mentor és a fogadószervezet részéről elvárt feladatokkal és a részükre nyújtható előnyökkel. Ezzel kapcsolatos kérdésekre, valamint a programba kerülés feltételeiről kaphatnak választ a regisztrált szervezetek.

Tovább
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara E-Mail: mkikmkikhu Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. Telefon: 1/474-5100 Fax: 1/474-5105